Film : If Beale Street Could Talk (2018)

Gisteren heb ik samen met Danielle en Herman de film If Beale Street Could Talk (2018) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door KiKi Layne als Tish Rivers, Stephan James als Alonzo ‘Fonny’ Hunt, Regina King als Sharon Rivers, Teyonah Paris als Ernestine Rivers, Colman Domingo als Joseph Rivers, Ethan Barrett als Young Fonny, Milanni Miles als Young Tish, Ebony Obsidian als Adrienne Hunt, Dominique Thorne als Sheila Hunt, Michael Beach als Frank Hunt, Aunjanue Ellis als Mrs. Hunt, Diego Luna als Pedrocito, Emily Rios als Victoria Rogers, Ed Skrein als Officer Bell en Finn Wittrock als Hayward.

Een vrouw in Harlem probeert wanhopig te bewijzen dat haar verloofde onschuldig is. Ondertussen is ze zwanger van hun eerste kind.
FilmTotaal.nl

Film : If Beale Street Could Talk (2018)

Film : If Beale Street Could Talk (2018)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. Het verhaal laat heel goed zien hoe het in Amerika er aan toe kan gaan en dat je daar schuldig bent totdat je onschuldig bewezen bent. En soms kan iemand onschuld dus niet bewezen worden en dan gaat iemand met een schuldbekentenis toch maar de gevangenis in. Vooral de chemie tussen KiKi Layne en Stephan James was heel erg goed vastgelegd. Ook een hele sterke rol van Regina King als de moeder van Tish Rivers.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...