Film : Ready Player One (2018)

Gisteren heb ik de film Ready Player One (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Tye Sheridan als Parzival / Wade Watts, Olivia Cooke als Art3mis / Samantha, Ben Mendelsohn als Sorrento, Lena Waithe als Aech / Helen, T.J. Miller als I-Rok, Simon Pegg als Curator / Ogden Morrow, Mark Rylance als Anorak / Halliday, Philip Zhao als Sho, Win Morisaki als Daito, Hannah John-Kamen als F’Nale Zandor, Ralph Ineson als Rick, Susan Lynch als Alice, Clare Higgins als Mrs. Gilmore, Laurence Spellman als Lame Tatto Guy (Reb) en Perdita Weeks als Kira.

In de nabije toekomst ontsnapt de geïsoleerde tiener Wade Watts (Tye Sheridan) van zijn saaie bestaan wanneer hij inlogt op OASIS, een wereldwijd gebruikte virtuele utopie, waar gebruikers idyllische alternatieve levens kunnen leiden. Als de excentrieke miljardair die OASIS heeft verzonnen, komt te overlijden, stelt hij zijn enorme fortuin beschikbaar aan de winnaar van een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat als een van miljoenen gamers op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat eerst te vinden.
FilmTotaal.nl

Film : Ready Player One (2018)

Film : Ready Player One (2018)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels hele fraaie scenes in de echte wereld en super gave scenes in de virtuele wereld. Het is een lange film, maar dat merk je eigenlijk niet als je begint met kijken, want het verhaal grijpt je aan en je blijft kijken.

Voor liefhebbers van Science Fiction en Virtual Reality is dit echt een hele goede aanrader.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...