Film : Instinct (2019)

Gisteravond heb ik de film Instinct (2019) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Carice van Houten als Nicoline, Marwan Kenzari als Idris, Marie-Mae van Zuilen als Marieke, Pieter Embrechts als Alex, Ariane Schluter als Directrice, Betty Schuurman als Moeder Nicoline, Abdelkarim El Baz als Tarik, Tamar van den Dop als Milly, Robert de Hoog als Jos, Kuno Bakker als John, Juda Goslinga als Kees, Barry Emond als Kenny, Akwasi Owusu-Ansah als Wilfred, Maria Kraakman als Paula en Matijs jansen als Dave.

Ervaren psychologe Nicoline (Carice van Houten) begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris (Marwan Kenzari), een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.
FilmTotaal.nl

Film : Instinct (2019)

Film : Instinct (2019)

Deze film heb ik bekeken op het online film platform Picl.

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal was erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van zeer goed gekozen locaties en hele goede acteurs en actrices. Ook de muziek doet het heel goed. Zoals de spanning opgevoerd wordt, krijg je als kijker echt wel de kriebels. Erg goed gedaan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...