Boek : J.D. Barker – Het vijfde meisje

Vandaag heb ik het boek “Het vijfde meisje” uit gelezen. Dit boek is geschreven door J.D. Barker.

Het is vier maanden geleden dat detective Sam Porter het leven van Emory redde, maar daarbij Anson Bishop liet ontsnappen. De media en het politiekorps zijn ervan overtuigd dat hij zich door de moordenaar heeft laten bespelen. Porter wordt van de zaak gehaald en mag zich er ook privé niet meer mee bezighouden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Als het lichaam van de tiener Ella Reynolds wordt aangetroffen in een bevroren meer, denkt de politie direct aan Bishop. Is dit zijn volgende slachtoffer? Terwijl zij zich op de nieuwe vondst storten, volgt Porter een aanwijzing uit Bishops verleden. Hoe meer geheimen zich ontvouwen, des te meer realiseert Porter zich dat er maar één ding nog angstaanjagender is dan een seriemoordenaar: de moeder van een seriemoordenaar.

Boek : J.D. Barker - Het vijfde meisje

Boek : J.D. Barker – Het vijfde meisje

Dit is een heel erg goed boek. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt. Vanuit het oogpunt van de verschillende personen krijg je steeds meer informatie en dat mag je zelf als lezer aan elkaar verbinden. Het boek is erg spannend en daarom is het een klein beetje jammer dat dit deel twee van drie is. Maar, niet getreurd, dan gaan we gewoon op zoek naar de delen 1 en 3.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...