Film : Interstellar (2014)

Gisteravond heb ik de film Interstellar gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ellen Burstyn als Murph (Older), Jessica Chastain als Murph, Matthew McConaughey als Cooper, Mackenzie Foy als Murph (10 Yrs.), John Lithgow als Donald, Timothée Chalamet als Tom (15 Yrs.), David Oyelowo als School Principal, Collette Wolfe als Ms. Hanley, Francis X. McCarthy als Boots, Bill Irwin als TARS (Voice), Josh Stewart als CASE (Voice), Anne Hathaway als Brand, Wes Bentley als Doyle, David Gyasi als Romilly en Michael Caine als Professor Brand.

De nabije toekomst. Overheden en economieën zijn in elkaar gestort, er heerst voedselschaarste en de NASA bestaat niet meer. Kortom, het zijn zware tijden voor de mensheid. De schuld hiervoor zou liggen in de twintigste eeuw. Als onderzoekers een mysterieuze scheur in de ruimtetijd vinden, is het aan oud-leden van de NASA hem te verkennen en hoop te geven aan de mens.
FilmTotaal.nl

Film : Interstellar (2014)

Film : Interstellar (2014)

Het verhaal is goed en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van goede locaties, goede acteurs en actrices en goede muziek. Driekwart van de film zit erg goed in elkaar, maar op het einde wordt het toch een tikkeltje zwevend, maar dat maakt voor het complete beeld van de film niet uit.

Ik vind dit een goede film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...