Film : John Wick (2014)

Ik heb gisteren de film John Wick (2014) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Keanu Reeves als John Wick, Michael Nyqvist als Viggo Tarasov, Alfie Allen als Iosef Tarasov, Willem Dafoe als Marcus, Dean Winters als Avi, Adrianne Palicki als Ms. Perkins, Omer Barnea als Gregori, Toby Leonard Moore als Victor, Daniel Berhnardt als Kirill, Bridget Moynahan als Helen, John Leguizamo als Aurelio, Ian McShane als Winston, Bridget Regan als Addy, Lance Reddick als Hotel Manager / Charon, Keith Jardine als Kuzma.

De dodelijke instincten van ex-huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) worden opnieuw aangewakkerd wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en daarbij de hond doodt die door zijn overleden vrouw Helen (Bridget Moynahan) aan hem is overgedragen. Hij volgt de man naar New York, waarbij maffiabaas Viggo Tarasov (Michael Nyqvist) en tevens de vader van de crimineel Iosef Tarasov (Alfie Allen), opdracht geeft John Wick uit de weg te ruimen.
FilmTotaal.nl

Film : John Wick (2014)

Film : John Wick (2014)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is goed en wordt erg goed uitgewerkt middels goede muziek, goede locaties, veel duistere scene’s en goede acteurs en actrices. Nadat de hoofdpersoon boos geworden is, dood hij veel slechterikken, maar loopt ook zelf veel wonden op. Sommige wonden zelfs door hem zelf toegebracht. Ik kan dan ook niet wachten totdat ik deel 2 ga kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...