Boek : Liz Fenwick – Het pad naar de zee

Gisteren heb ik het boek “Het pad naar de zee” uit gelezen. Dit boek is geschreven door Liz Fenwick.

Het schitterende, imposante huis dat boven op een klif in Cornwall staat, betekent voor elk van de drie vrouwen van de familie Trewin iets anders.

Voor Joan was het een paradijs toen ze er in de jaren zestig woonde, pasgetrouwd en dolgelukkig. Maar het huwelijk eindigde in een nooit opgehelderd drama. Diana, haar dochter, droomt nog steeds van haar jeugd in het mooie huis: de weidse blauwe hemel, de kamers vol boeken, de feesten en het geluid van de zee aan het einde van het pad. Maar alle familieleden die ze zo liefhad, zijn door oude geheimen van elkaar vervreemd. Voor kleindochter Lottie betekent het huis een veilige haven waar ze zichzelf en haar gebroken hart wat rust kan gunnen.

Maar wanneer de drie generaties vrouwen bij elkaar komen in het oude familiehuis, kan het tragische verleden niet langer verborgen blijven en beleven ze een zomer die hun leven voorgoed zal veranderen.

Boek : Liz Fenwick - Het pad naar de zee

Boek : Liz Fenwick – Het pad naar de zee

Ik vond dit een heel goed boek. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt in een drietal verhaallijnen die elkaar ook regelmatig kruisen. Er zitten ook heel erg veel details in het boek die het heel erg geloofwaardig maken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...