Film : Kick-Ass (2010)

Vanochtend heb ik de film Kick-Ass gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Aaron Taylor-Johnson als Dave Lizewski / Kick-Ass, Garrett M. Brown als Mr. Lizewski, Evan Peters als Todd, Deborah Twiss als Mrs. Zane, Lyndsy Fonseca als Katie Deauxma, Sophie Wu als Erika Cho, Elizabeth McGovern als Mrs. Lizewski, Christopher Mintz-Plasse als Chris D’Amico / Red Mist, Stu ‘Large’ Riley als Huge Goon, Johnny Hopkins als 1st Gang Kid, Ohene Cornelius als 2nd Gang Kid, Mark Strong als Frank D’Amico, Michael Rispoli als Big Joe, Corey Johnson als Sporty Goon en Kenneth Simmons als Scary Goon.

Kick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski (Aaron Taylor-Johnson), een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: “Kick-Ass“. Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen één probleem: “Kick-Ass” heeft absoluut geen superkrachten.
FilmTotaal.nl

Film : Kick Ass (2010)

Film : Kick Ass (2010)

In het begin van de film dacht ik nog, dit gaat nooit echt een goede film worden, want het kwam allemaal best wel knullig over, maar het is eigenlijk een hele goede film. Niet alleen is het verhaal heel erg goed bedacht, het wordt ook heel erg goed uitgewerkt. Hele goede actie- en vechtscene’s, overtuigende acteurs en actrices, ook al is Chloë Grace Moretz nog heel erg jong en komt het af en toe vrij ongeloofwaardig over wat zij allemaal doet, het feit dat ze kan wisselen tussen een gewoon meisje en dochter van haar vader en een echte superheld die gewetenloos slechte mensen afslacht, ze doet het goed. Ik ga ook zeker deel 2 bekijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...