Film : Kick-Ass 2 (2013)

Vanmiddag heb ik de film Kick-Ass 2 (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Aaron Taylor-Johnson als Dave Lizewski / Kick-Ass, Chloë Grace Moretz als Mindy Macready / Hit Girl, Morris Chestnut als Detective Marcus Williams, Claudia Lee als Brooke, Amy Anzel als Mrs Zane, Clark Duke als Marty / Battle Guy, Augustus Prew als Todd / Ass Kicker, Mary Kitchen als News Reporter, Donald Faison als Dr. Gravity, Dr. Gravity, Matt Steinberg als Mr. Radical, Steven Mackintosh als Tommy’s Dad, Monica Dolan als Tommy’s Mum, Garrett M. Brown als Mr. Lizewski, Lyndsy Fonseca als Katie Deauxma en Christopher Mintz-Plasse als Chris D’Amico / The Motherfucker.

De vorige keer dat we Hit Girl (Chloë Grace Moretz) en Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) zagen, probeerden ze als gewone tieners Mindy en Dave door het leven te gaan. Maar nu ze bijna afstuderen besluiten de twee ’’s-werelds eerste superheldenteam te beginnen. Maar als Mindy betrapt wordt en haar identiteit van Hit Girl uitlekt, moet ze met pensioen. Hit Girl hem niet meer kan helpen besluit Dave zich te voegen bij Justice Forever, een ander superheldenteam, dat geleid wordt door de ex-maffiabaas Colonel Stars and Stripes. Maar als de resultaten van hun werk net merkbaar worden, vormt ’’s-werelds eerste superslechterik, The Motherfucker (Christopher Mintz-Plasse) een slechterikenteam. Hij wil wraak nemen op Kick-Ass en Hit Girl voor wat ze zijn vader aangedaan hebben. De twee teams komen daardoor al snel tegenover elkaar te staan, waarop een heuse oorlog tussen de helden en slechteriken ontstaat.
FilmTotaal.nl

Film : Kick-Ass 2 (2013)

Film : Kick-Ass 2 (2013)

Na het zien van Kick-Ass, moest ik ook de film Kick-Ass 2 zien. Deze films kan je eigenlijk niet vergelijken met The Avengers en Guardians of the Galaxy en dat ga ik dus ook niet doen.

Deze twee films zijn uniek. De verhalen zijn erg goed geschreven en lijken uiteindelijk wel op de verhalen als Superman, Batman en Spiderman, maar omdat in deze films het element van gewonen mensen die superhelden worden voor een hele goede reden goed uitgelicht wordt, zijn deze echt goed. De tweede film vonk ik stukken beter dan de eerste. Hele goede muziek, hele goede actie- en vechtscene’s en ook hele gave special effects. Wat mij betreft kan er een deel drie komen, die zal ik dan ook zeker kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...