Film : Lion (2016)

Afgelopen Dinsdag heb ik samen met Danielle de film Lion (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sunny Pawar als Young Saroo, Abhishek Bharate als Guddu, Priyanka Bose als Kamla, Khushi Solanki als Young Shekila, Deepti Naval als Mrs. Sood, Keshav Jadhav als Young Mantosh, David Wenham als John Brierly, Nicole Kidman als Sue Brierly, Divian Ladwa als Mantosh Brierly, Dev Patel als Saroo Brierly, Rooney Mara als Lucy, Tannishtha Chatterjee als Noor, Nawazuddin Siddiqui als Rama, Riddhi Sen als Café Man en Koushik Sen als Police Official.

Een vijfjarige Indiase jongen (Sunny Pawar) raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft veel uitdagingen, voordat hij geadopteerd wordt door een Australisch echtpaar (David Wenham en Nicole Kidman). 25 jaar later gaat hij op zoek naar zijn verloren familie.
FilmTotaal.nl

Film : Lion (2016)

Film : Lion (2016)

Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal is dit, wat mij betreft, echt een hele goede film. Het verhaal wordt zeer goed verteld en er wordt zeer goed gebruik gemaakt van goede locaties, goede acteurs en actrices en goede muziek. Het einde is best wel een tranentrekker, maar dat maakt niet uit.

Vanaf het begin waren wij geboeid door Sunny Pawar die heel naturel zijn rol speelde. Je krijgt ook medelijden met het kleine mannetje op het moment dat hij zich realiseert dat hij verdwaald is en zeer waarschijnlijk zijn familie niet meer gaat terugzien.

Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die houd van films met diepgang en hele goede verhalen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...