Film : Lost & Found (2018)

Ik heb gisteren de film Lost & Found (2018) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Hannah Hoekstra als Lena Wennink, Bram Suijker als Lucas Leopold, Henriette Confurius als Girl in Bookstore, Florian Stetter als Gunther, Peter Post als Bouncer, Hannah van Lunteren als Ad Woman 1, Hajo Bruins als Oscar, Bob Stoop als Ad Man 1, Jane Chirwa als Juta, Casper Nusselder als Ad Man 2, Tony De Maeyer als Clown, Henrike Lange als Eliza, Rubiën Vyent als Ad Woman 2 en Renate Serwotke als Lady without Shoes.

Lucas Leopold (Bram Suijker) is schrijver die er niet in slaagt om zijn tweede boek af te maken. In een poging een doorbraak te forceren, reist hij naar Berlijn. Daar ontmoet hij Lena Wennink (Hannah Hoekstra), zijn oude liefje, en samen praten ze over hun toekomst.
FilmTotaal.nl

Film : Lost & Found (2018)

Film : Lost & Found (2018)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is lekker compact, maar wordt erg goed uitgewerkt door de verschillende acteurs en actrices.

De sfeer is zo goed neergezet en de verschillende scene’s volgen elkaar zo goed op, dat je geen moment verveeld raakt en gewoon de film in één keer wilt uitzien.

Een hele goede Nederlandse film dus.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...