TV Serie : No Offence

Afgelopen Zaterdag heb ik met Danielle de eerste twee afleveringen (1/2) van het tweede seizoen van de serie No Offence gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO in het kader van NPO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Joanna Scanlan als DI Vivienne Deering, Elaine Cassidy als DC Dinah Kowalska, Alexandra Roach als DS Joy Freers, Sarah Solemani als DCI Christine Lickberg, Rakie Ayola als Nora Attah, Patrick Bergin als Earl Kennedy en Keith Dunphy als Jacky Kennedy.

“No Offence” volgt een politieteam in de slechtste wijk van Manchester. De agenten vragen zich af wat ze verkeerd hebben gedaan dat ze hier terecht zijn gekomen, in dit departement, aan deze kant van de stad. Officier Vivienne Deering (Joanna Scanlan) is terug en deze keer moeten zij en haar team het opnemen tegen een wrede Nigeriaanse misdaad leider (). Ze gaan tot het uiterste, maar dit heeft schokkende en onvoorspelbare consequenties.

Serie : No Offence

Serie : No Offence

Ik vind dit een goede serie. Een goed verhaal dat zeer goed wordt uitgewerkt met behulp van goede locaties, goede acteurs en actrices en hele gave special effects.

Voor ons is het jammer dat seizoen 2 gedeeltelijk teruggrijpt op seizoen 1 waardoor een paar zaken voor ons niet echt te begrijpen zijn.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...