Film : Monsters (2010)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Monsters (2010) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Scoot McNairy als Andrew Kaulder, Whitney Albe als Sam Wynden, Mario Zuniga Benavides als Ticket Seller, Annalee Jefferies als Homeless Woman, Justin Hall als Marine, Ricky Carter als Marine, Paul Archer als Marine, Kerry Valderrama als Marine, Jonathan Winnford als Marine, Stan Wong als Marine, Anthony Cristo als Marine, Mario Richardson als Marine, Jorge Quirs als Marine, Erick Arce als Marine en Emigo Munkel als Marine.

De film gaat over een Amerikaanse journalist (Scoot McNairy) die een toerist (Whitney Albe) moet escorteren uit een gebied – in het zuiden van de VS en het noorden van Mexico – dat door aliens is bezet.
FilmTotaal.nl

Film : Monsters (2010)

Film : Monsters (2010)

Van te voren dachten wij dat wel een gave film zou worden. Een film waarin de NASA buitenaards leven ontdekt in ons zonnestelsel en een raket lanceert om monsters te verzamelen en dat deze raket tijdens het binnenkomen van de atmosfeer neerstort en dan de monsters verstrooid raken over een groot gedeelte van Mexico.

Nu blijkt dus dat de film begint zes jaar na bovenstaande zaken en dat het verhaal gaat over een journalist die in het besmette gebied is om foto’s te maken en dan plotseling bericht krijgt dat hij een toerist, de dochter van zijn baas, moet begeleiden door het besmette gebied heen naar Amerika.

Het verhaal is goed opgezet en de paar buitenaardse wezens die getoond worden, zijn zeer goed bedacht en gemaakt. Op sommige momenten loopt het verhaal iets trager, maar net als je denkt dat het te traag wordt, gebeurt er weer iets waardoor er weer snelheid in het verhaal komt.

Voor liefhebbers van Sciencefiction, maar dan zonder heel veel buitenaardse wezens, is dit echt een goede aanrader.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...