Film : Monster (2023)

Afgelopen Vrijdag heb ik de film Monster (2023) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sakura Andô als Saori, Soya Kurokawa als Minato, Eita Nagayama als Hori, Hinata Hiiragi als Yori, Mitsuki Takahata als Hirona, Akihiro Kakuta als Shoda, Shidô Nakamura als Kiyotaka en Yûko Tanaka als Fushimi.

Als het gedrag van haar zoontje Minato (Soya Kurokawa) verandert, houdt Saori (Sakura Andô) zijn leraar Hori (Eita Nagayama) verantwoordelijk. Ze stormt de school binnen en eist onmiddellijk uitleg. Maar naarmate het verhaal zich verder ontvouwt, komt de waarheid langzaam boven water.
FilmTotaal.nl

Film : Monster (2023)

Film : Monster (2023)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal wordt verteld vanuit de gezichtspunten van de verschillende hoofdrolspelers en naarmate de film vordert, neem je waar wat er werkelijk gebeurt is. Het verhaal is echt meesterlijk bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt middels de verschillende gezichtpunten. Verder wordt er ook heel goed gebruik gemaakt van perfect gekozen locaties, goede muziek en hele goede acteurs en actrices.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...