Film : Narcosis (2022)

Gisteren heb ik de film Narcosis (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Fedja van Huêt als John, Thekla Reuten als Merel, Sepp Ritsema als Boris, Lola van Zoggel als Ronja, Vincent van der Valk als Sjoerd, Janni Goslinga als Klant, Harpert Michielsen als Makelaar, Tine Joustra als Expert, Hannah van Lunteren als Moeder Koosje, Nola Frensdorf als Koosje, Bo Tarenskeen als Vader Koosje, Truus te Selle als Vrouwelijke Klant en Steven Hooi als Gym leraar.

Een hecht gezin raakt ontwricht wanneer de vader John (Fedja van Huêt) tijdens een professionele duik niet meer bovenkomt. Geen begrafenis, geen afscheid, alleen een huis vol herinneringen. Gebukt onder het ongrijpbare verlies, ontwijkt Merel (Thekla Reuten) de dood van haar man en alles wat er mee te maken heeft. Haar jonge kinderen raken hierdoor verstrikt in hun zoektocht naar antwoorden, waardoor het gezin uiteindelijk hard tot stilstand komt. Merel heeft geen andere keuze dan het verlies op haar eigen unieke manier onder ogen te komen, om samen weer aan een nieuw leven te kunnen beginnen.
FilmTotaal.nl

Film : Narcosis (2022)

Film : Narcosis (2022)

Ik vind dit een indrukwekkende film. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Je ziet hoe moeilijk het is om als vrouw en als kinderen met de verdwijning van je man en vader om te gaan. Dat dan uiteindelijk de vrouw en haar kinderen de juiste weg weten te vinden door een samenkomst van omstandigheden is mooi om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...