Film : Un Beau Matin (2022)

Gisteren heb ik de film Un Beau Matin (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Léa Seydoux als Sandra Kienzler, Pascal Greggory als Georg Kienzler, Melvil Poupaud als Clément, Nicole Garcia als Françoise, Camille Leban Martins als Linn, Sarah Le Picard als Elodie Kienzler, Pierre Meunier als Michel, Fejria Deliba als Leïla, Jacqueline Hansen-Løve als Jacqueline Kienzler, Catherine Vinatier als La soeur de Georg, Samuel Achache als Le mari d’Elodie, Esther Wajeman als Enfant d’Elodie, Rose Wajeman als Enfant d’Elodie, Elsa Guedj als Esther, l’ancienne élève en Xavier Combe als Collègue interprète.

Alleenstaande moeder Sandra Kienzler (Léa Seydoux) woont samen met haar acht-jarige dochter in een klein appartementje in Parijs. Naast het zorgen voor haar dochter en haar drukke baan als tolk gaat Sandra regelmatig op bezoek bij haar vader Georg Kienzler (Pascal Greggory), een oud filosofie professor die lijdt aan een neurodegeneratieve ziekte waardoor hij hard achteruit gaat en niet meer zelfstandig kan wonen. Dan komt ze haar oude vriend Clément (Melvil Poupaud) tegen met wie ze ooit het contact verloor. Ondanks dat hij een relatie heeft, beginnen de twee een affaire.
FilmTotaal.nl

Film : Un Beau Matin (2022)

Film : Un Beau Matin (2022)

Ik vond dit een indrukwekkende film. Het verhaal is goed geschreven en wordt goed uitgewerkt. Wat ik vooral goed vind aan de film is dat je de hoofdpersoon ook werkelijk ziet lijden onder alles wat haar overkomt. Dat op het einde voor de hoofdpersoon toch alles goed gekomen is, maakt de film alleen maar mooier.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...