Film : Noah (2014)

Samen met Danielle heb ik gisteren de film Noah (2014) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Russell Crowe als Noah, Jennifer Connelly als Naamheh, Ray Winstone als Tubal-Cain, Anthony Hopkins als Methuselah, Emma Watson als Ila, Logan Lerman als Cham, Douglas Booth als Shem, Nick Nolte als Samyaza (Voice), Mark Margolis als Magog (Voice), Kevin Durand als Rameel, Leo McHugh Carroll als Japheth, Marton Csokas als Lamech, Finn Wittrock als Young Tubal-Cain, Madison Davenport als Na’el en Gavin Caselegno als Young Shem.

Het legendarische verhaal van Noah (Russell Crowe), de Bijbelfiguur die in een visioen de opdracht van God krijgt om een ark te bouwen. Daarop moet hij één exemplaar van alle levende wezens op Aarde meenemen.
FilmTotaal.nl

Film : Noah (2014)

Film : Noah (2014)

Ik vind dit wel een aardige film. Jammer is het dat er met behoorlijk veel dichterlijke vrijheid is gewerkt en dat daardoor het bijbelverhaal bijna niet meer te herkennen is. De special effects zijn niet altijd even goed, maar de acteurs en actrices maken veel goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...