Film : The House with a Clock in Its Walls (2018)

Gisteren heb ik met Danielle de film The House with a Clock in Its Walls (2018) gezien in de Kinepolis bioscoop te Zoetermeer. In deze werden de hoofdrollen gespeeld door Jack Black als Jonathan Barnavelt, Cate Blanchett als Florence Zimmerman, Owen Vaccaro als Lewis Barnavelt, Kyle MacLachlan als Isaac Izard, Renée Elise Goldsberry als Selena Izard, Colleen Camp als Mrs. Hanchett, Sunny Suljic als Tarby Corrigan, Lorenza Izzo als Mother, Braxton Bjerken als Woody Mingo, Vanessa Anne Williams als Rose Rita Pottinger, Charles Green als Soda Jerk, De’Jon Watts als Clark, Aaron Beelner als Clown Automaton, Joshua Phillips als Clown Automaton en Christian Calloway als Azazel.

Een jonge wees met de naam Lewis Barnavelt (Owen Vaccaro) helpt zijn magische oom Jonathan Barnavelt (Jack Black) bij het vinden van een klok die het einde van de wereld kan inluiden.
FilmTotaal.nl

Film : The House with a Clock in Its Walls (2018)

Film : The House with a Clock in Its Walls (2018)

Ik vind dit een hele goede film. Het is dan wel een familiefilm, maar het verhaal is zeer goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. De hele setting van de jaren 50 is perfect nagebootst en ook de veel gebruikte special effects zijn zeer goed. Ook de verschillende acteurs en actrices zijn zeer goed.

Cate Blanchett heb ik al eerder gezien als Daisy in de film The Curious Case of Benjamin Button (2008), Irina Spalko in de film Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008), Marissa Wiegler in de film Hanna (2011), Carol Aird in de film Carol (2015), Galadriel in de films The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001), The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) en The Lord of the Rings: The Return of the King (2003).

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...