Film : Once Upon a Time in Mexico (2013)

Vanmiddag heb ik de film Once Upon a Time in Mexico (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Antonio Banderas als El Mariachi, Salma Hayek als Carolina, Johnny Depp als Sands, Mickey Rourke als Billy, Eva Mendes als Ajedrez, Danny Trejo als Cucuy, Enrique Iglesias als Lorenzo, Marco Leonardi als Fideo, Cheech Marin als Belini, Rubén Blades als Jorge FBI, Willem Dafoe als Barillo, Gerardo Vigil als Marquez, Pedro Armendáriz Jr. als El Presidente, Julio Oscar Mechoso als Advisor en Tito Larriva als Cab Driver.

El Mariachi (Antonio Banderas), de levende legende, heeft zijn geliefde Carolina (Salma Hayek) verloren aan haar jaloerse ex, de sinistere generaal Marquez (Gerardo Vigil). Sindsdien leidt hij, emotioneel geamputeerd, een stil bestaan in een stoffig Mexicaans dorpje, en speelt een beetje gitaar. De wapens heeft hij afgezworen, maar dat kan natuurlijk nooit lang duren; hij wordt benaderd door de ietwat vreemde, maar uiterst zelfverzekerde CIA-agent Sands (Johnny Depp). Sands is de zelfbenoemde spin in een web van machtsspelletjes, waarin drugsbaron Barillo (Willem Dafoe) generaal Marquez gebruikt om de huidige president van Mexico omver te werpen.
FilmTotaal.nl

Film : Once Upon a Time in Mexico (2013)

Film : Once Upon a Time in Mexico (2013)

Het is altijd leuk om een vreselijke over the top actiefilm te zien. Het verhaal is dunner dan flinterdun, maar dat wordt meer dan goed gemaakt door de actie scene’s. Deze zijn zeer fraai gefilmd en zijn gewoon zeer goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...