Film : Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Gisteravond heb ik de film Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Dane DeHaan als Major Valerian, Cara Delevinge als Sergeant Laureline, Clive Owen als Commander Arun Filitt, Rihanna als Bubble, Ethan Hawke als Jolly the Pimp, Herbie Hancock als Defence Minister, Kris Wu als Sergeant Neza, Sam Spruell als General Okto-Bar, Alain Chabat als Bob the Pirate, Rutger Hauer als President of the World State Federation, Peter Hudson als Captain Crowford, Xavier Giannoli als Captain Norton, Louis Leterrier als Captain Welcoming Mercurys, Eric Rochant als Captain Welcoming Palm Müret en Benoît Jacquot als Captain Welcoming Arysum.

Valerian is gebaseerd op het gelijknamige populaire Franstalige stripboek dat in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het verhaal werd in 1967 geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mézières en gaat over een ruimte- en tijdreizende agent Major Valerian (Dane DeHaan) en zijn roodharige sidekick Sergeant Laureline (Cara Delevinge).
FilmTotaal.nl

Film : Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Film : Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is goed, maar dat kan eigenlijk ook niet anders, want het is gebaseerd op een stripboek, dus dan moet er al heel wat werk uitgevoerd zijn aan het verhaal.

De special effects zijn echt super … Alsof je naar een tot leven gebracht stripboek zit te kijken. De manier waarop bepaalde aliens tot leven zijn gebracht doen mij denken aan Na’vi op de planeet Pandora in de film Avatar

Dit vind je misschien ook leuk...