Film : Oude Liefde (2017)

Vanmiddag heb ik de film Oude Liefde (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Hadewych Minis als Maria, Halina Reijn als Tess, Eva van der Gucht als Hilde, Gene Bervoets als Fer, Beppie Melissen als Fransje, Wim Opbrouck als Ton van Karspel, Carly Wijs als Nathalie, Leo Alkemade als Roland, Aus Greidanus als Andries, Ali Ben Horsting als Johan, Claudia Kanne als Myrthe, Margje Wittermans als Secretaresse Tineke, Ewout Flameling als Ike, Marijn Flameling als Boy en Sevil Aydin als Turkse vrouw bevalling.

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.
FilmTotaal.nl

Film : Oude Liefde (2017)

Film : Oude Liefde (2017)

Wat een uitzonderlijke goede film is dit. Het verhaal is erg goed bedacht, maar wordt heel erg goed uitgewerkt. Hele goede locaties, super goede acteurs en actrices en goede muziek maken dat het verhaal behoorlijk goed aankomt. Een film om toch nog wel lang over na te denken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...