Film : No Country For Old Men (2007)

Vanmiddag heb ik de film No Country For Old Men (2007) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Tommy Lee Jones als Ed Tom Bell, Javier Bardem als Anton Chigurh, Josh Brolin als Llewelyn Moss, Woody Harrelson als Carson Wells, Kelly Macdonald als Carla Jean Moss, Garrett Dillahunt als Wendell, Tess Harper als Loretta Bell, Barry Corbin als Ellis, Stephen Root als Man who hires Wells, Rodger Boyce als El Paso Sheriff, Beth Grant als Carla Jean’s Mother, Ana Reeder als Poolside Woman, Kit Gwin als Sheriff Bell’s Secretary, Zach Hopkins als Strangled Deputy en Chip Love als Man in Ford.

Het verhaal begint wanneer Llewelyn Moss (Josh Brolin) op een pick-up truck stuit die omringd is door een lijfwacht van dode mannen. Achterin de wagen treft hij een partij heroïne en twee miljoen dollar aan. Moss neemt het geld mee en dat leidt tot een catastrofale kettingreactie van zoveel geweld dat zelfs de politie in de persoon van de al wat oudere, van al z’’n illusies beroofde sheriff Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones) niet aankan. Moss probeert te ontkomen aan zijn achtervolgers, met name aan een mysterieus genie (Javier Bardem) die met kop of munt over mensenlevens beschikt.
FilmTotaal.nl

Film : No Country For Old Men (2007)

Film : No Country For Old Men (2007)

Ik vond dit wel een aardige film. Het verhaal is goed, maar wordt erg hard uitgebeeld. Hele harde actie-, vecht- en schietscene’s. De gekozen locaties zijn dan wel weer heel erg goed en geven een goed beeld hoe hard het leven in Texas, vlak bij de grens met Mexico is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...