Film : The Daughter (2015)

Vanochtend heb ik de film The Daughter (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Geoffrey Rush als Henry, Nicholas Hope als Peterson, Sam Neill als Walter, Ewen Leslie als Oliver, Richard Sutherland als Craig, Paul Schneider als Christian, Robert Menzies als Taxi Driver, Anna Torv als Anna, Eden Falk als Caterer, Odessa Young als Hedvig, Miranda Otto als Charlotte, Gareth Davies als Greg, Wilson Moore als Adam, Ivy Mak als Grace en Kate Box als Julieanne.

Wanneer de lokale houtfabriek plots wordt gesloten zal Oliver (Ewen Leslie) zonder werk voor zijn familie moeten zorgen, terwijl zijn baas Henry (Geoffrey Rush) zich voorbereidt op een dure en grootse bruiloft. Een oude bekende van beide mannen komt voor de gelegenheid terug na een langdurige afwezigheid en kan het niet laten diepgewortelde familiegeheimen te ontsluieren.
FilmTotaal.nl

Film : The Daughter (2015)

Film : The Daughter (2015)

Wat een aangrijpende film is dit zeg. Het verhaal wordt verteld maar ondertussen wordt wel duidelijk dat er in het recente en lang verleden al heel wat gebeurd is. Hele goede acteurs en actrices maken dit, samen met de hele goede muziek en de super goed gekozen locaties, een hele goede film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...