Film : Ouija (2014)

Afgelopen Dinsdag heb ik de film Ouija (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Olivia Cooke als Laine Morris, Ana Coto als Sarah Morris, Daren Kagasoff als Trevor, Bianca A. Santos als Isabelle, Douglas Smith als Pete, Shelley Hennig als Debbie Galardi, Sierra Heuermann als Doris Zander, Sunny May Allison als Doris (10 years old), Lin Shaye als Paulina Zander, Claudia Katz Minnick als Mother, Vivis Colombetti als Nona, Robin Lively als Mrs. Galardi, Matthew Settle als Mr. Morris, Afra Sophia Tully als Young Laine en Claire Beale als Young Debbie.

Enkele vrienden roepen met behulp van een Ouija-bord een aantal duistere geesten op en worden vervolgens geconfronteerd met hun grootste angsten.
FilmTotaal.nl

Film : Ouija (2014)

Film : Ouija (2014)

Ik vind dit een hele goede film. Vanaf de eerste minuut is de spanning aanwezig om, na de eerste tien minuten iets te zakken tot het eerste half uur om dan tot het einde van de film op groote hoogte spannend te blijven. Een goed verhaal, zeer goed uitgewerkt met behulp van zeer goede special effects, fraaie muziek en zeer goede acteurs en actrices.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...