Film : Notting Hill (1999)

Afgelopen Maandag heb ik samen met Danielle de film Notting Hill (1999) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Julia Roberts als Anna Scott, Hugh Grant als William Thacker, Richard McCabe als Tony, Rhys Ifans als Spike, James Dreyfus als Martin, Dylan Moran als Rufus the Thief, Roger Frost als Annoying Customer, Henry Goodman als Ritz Concierge, Julian Rhind-Tutt als ‘Time Out’ Journalist, Lorelei King als Anna’s Publicist, John Shrapnel als PR Chief, Clarke Peters als ‘Helix’ Lead Actor, Arturo Venegas als Foreign Actor, Yolanda Vazquez als Interpreter en Mischa Barton als 12-year-old Actress.

en gescheiden jongeman, William Thacker (Hugh Grant), heeft een boekwinkeltje ergens in Notting Hill, Londen. Op een dag krijgt hij bezoek van een knappe vrouw. William weet niet dat Anna Scott (Julia Roberts) een gevierde Amerikaanse actrice is en het toeval zorgt ervoor dat ze elkaar na korte tijd opnieuw ontmoeten.
FilmTotaal.nl

Film : Notting Hill (1999)

Film : Notting Hill (1999)

Ik vind dit wel een leuke film. Het verhaal is leuk verzonnen en wordt zeer goed uitgewerkt. Uiteraard is het een romantische film, dus eind goed al goed, maar het is een goede twee en half uur aan film om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...