Film : Tinker Tailor Soldier Spy (2011)

Gisteren heb ik de film Tinker Tailor Soldier Spy (2011) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Mark Strong als Jim Prideaux, John Hurt als Control, Zoltán Mucsi als Magyar, Péter Kálloy Molnár als Hungarian Waiter, Ilona Kassal als Woman in Window, Imre Csuja als KGB Agent, Gary Oldman als George Smiley, Toby Jones als Percy Alleline, David Dencik als Toby Esterhase, Ciarán Hinds als Roy Bland, Colin Firth als Bill Haydon, Kathy Burke als Connie Sachs, Benedict Cumberbatch als Peter Guillam, Stephen Graham als Jerry Westerby en Arthur Nightingale als Bryant.

In de sombere dagen van de Koude Oorlog geniet de spionage veteraan George Smiley (Gary Oldman) van de Britse geheime dienst van zijn pensioen. Wanneer blijkt dat een oud-collega van Smiley een Russische spion is, wordt hij teruggeroepen door MI6 en gevraagd de spion op te sporen.
FilmTotaal.nl

Film : Tinker Tailor Soldier Spy (2011)

Film : Tinker Tailor Soldier Spy (2011)

Ik vind dit een hele goede film. Ik vind films over spionnen toch al heel erg leuk, laat staat deze. In een hele goede setting wordt het goede verhaal erg goed uitgewerkt. Duistere figuren, misterieuze complotten … Gaaf !!!

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...