Film : Perfect 10 (2019)

Gisteren heb ik de film Perfect 10 (2019) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Frankie Box als Leigh, Alfie Deegan als Joe, Sharlene Whyte als Gemma, William Ash als Rob, Billy Mogford als Reece, Nicola Wright als Maxine, Emily Gibson als Ella, Leia Desseaux als Mae, Jenna Goodwin als Melanie, Mitchell Murphy als Leon, Annie Grainger als Willow, Lexa Willis-Gray als Diane, Georgia Simpson als Teenage Girl en Delyse Chate als Alice.

De vijftienjarige gymnaste Leigh (Frankie Box) is volop aan het trainen voor haar eerste toernooi. Gedurende deze periode krijgen zij en haar vader bezoek van haar halfbroer Joe (Alfie Deegan) die een tijdje bij hen komt logeren. Leighs leven wordt helemaal op zijn kop gezet door de jongeman van wie ze het bestaan niet eens kende. Ze raakt steeds meer betrokken bij zijn leven tot ze zelfs wordt meegesleurd in het criminele wereldje.
FilmTotaal.nl

Film : Perfect 10 (2019)

Film : Perfect 10 (2019)

Dit is een indrukwekkende film, een zogenaamde coming off age film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels goed gekozen locaties en goede muziek en heel goed camerawerk. Maar wat het meest opviel waren de acteurs en actrices … Voor een behoorlijk aantal daarvan was de rol in deze film de eerste of één van de eerste, maar dat zag je aan de acteerprestaties niet af, want deze waren zeer goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...