(TV) Serie : De Verschrikkelijke Jaren Tachtig

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie De Verschrikkelijke Jaren Tachtig. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Jacob Derwig als Bert, Malou Gorter als Joyce, Rosa van Leeuwen als Piet, Maria Kraakman als Marja 1, Kylian de Pagter als Donnie, Hannah van Lunteren als Marja 2, Eric van Sauers als Ivo en Bianca Krijgsman als Karin.

Het negenjarige meisje Piet (Rosa van Leeuwen) doet pogingen zich staande te houden binnen de absurde realiteit van een woongroep in de jaren tachtig. Als de kinderbescherming de kinderen uit huis dreigt te plaatsen, realiseren de volwassenen zich dat er iets moet veranderen en dat het pijnlijke verleden niet langer onbenoemd kan blijven.

(TV) Serie : De Verschrikkelijke Jaren Tachtig

(TV) Serie : De Verschrikkelijke Jaren Tachtig

Ik vind dit een leuke serie. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt. Vooral de keuze van locaties is erg goed gedaan, want die spreken enorm aan bij het verhaal. En de verschillende acteurs en actrices zijn ook erg goed bezig. Ik ga gewoon eerlijk zijn en zeggen dat ik dit één van de betere Nederlandse series vindt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...