Film : Mr. Holmes (2015)

Ik heb gisteravond de film Mr. Holmes (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ian McKellen als Sherlock Holmes, Laura Linney als Mrs. Munro, Milo Parker als Roger, Hiroyuki Sanada als Tamiki Umezaki, Hattie Morahan als Ann Kelmot, Roger Allam als Dr. Barrie, Patrick Kennedy als Thomas Kelmot, Phil Davis als Inspector Gilbert, als Madame Schirmer, Charles Maddox als Oswald, Takako Akashi als Maya Umezaki, Zak Shukor als Masuo Umezaki, John Sessions als Mycroft Holmes, Michael Culkin als Bank Manager en David Foxxe als Chemist.

1947. De gefrustreerde Sherlock Holmes (Ian McKellen) leeft een teruggetrokken bestaan, bezigt zich als imker en gelooft dat de honing het geheim is achter zijn lange leven. Zijn onderzoeken brengen hem vervolgens naar het naoorlogse Japan, waar hij een zoon (Hiroyuki Sanada) van een diplomaat (Zak Shukor) tegenkomt die hij kent en verdween aan het begin van de oorlog. Ondanks dat hij de persoon niet herkent, prikkelt iets hem om toch op onderzoek uit te gaan.
FilmTotaal.nl

Film : Mr. Holmes (2015)

Film : Mr. Holmes (2015)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed geschreven en wordt erg goed uitgevoerd.

Wat is Ian McKellen een goede acteur zeg. Moeiteloos speelt hij een 30-jaar jongere versie van zijn karakter, maar dus ook een 30-jaar oudere versie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...