Film : Self/less (2015)

Vanmiddag heb ik de film Self/less (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ryan Reynolds als Young Damian / Mark, Natalie Martinez als Madeline, Matthew Goode als Albright, Ben Kingsley als Damian, Victor Garber als Martin, Derek Luke als Anton, Jaynee-Lynne Kinchen als Anna, Melora Hardin als Judy, Michelle Dockery als Claire, Sam Page als Carl, Brendan McCarthy als Anton 2, Thomas Francis Murphy als Dr. Jensen, Sandra Ellis Lafferty als Phyllis Jensen, Emily Tremaine als Mallory en Griff Furst als EMT #1.

‘Selfless’ gaat over een oude man (Ben Kingsley) die het einde van zijn leven nadert en zijn brein in een jonger lichaam (Ryan Reynolds) laat plaatsen. Al snel komt hij erachter waar zijn nieuwe lichaam vandaan komt en moet hij vluchten voor het bedrijf dat hem het zwijgen op wil leggen.
FilmTotaal.nl

Film : Self/less (2015)

Film : Self/less (2015)

Ik vind dit een hele goede film.

Het begint al bij het verhaal dat zeer goed bedacht is, en erg goed uitwerkt wordt met fraaie, meerdere, plotlijnen. Het onderwerp van het verhaal is eigenlijk wel vergezocht, maar omdat het verhaal zo goed in elkaar zit, werkt dat helemaal niet storend.

Verder zijn de muziek en de verschillende actie scene’s ook erg goed gekozen en uitgevoerd. En als laatste zijn de verschillende acteurs en actrices ook erg goed.

Een aanrader voor liefhebbers van het mysterie genre.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...