Film : Simple comme Sylvain (2023)

Gisteren heb ik de film Simple comme Sylvain (2023) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Magalie Lépine Blondeau als Sophia, Pierre-Yves Cardinal als Sylvain Tanguay, Francis-William Rhéaume als Xavier, Monia Chokri als Françoise, Steve Laplante als Philippe, Marie-Ginette Guay als Sylvie, Micheline Lanctôt als Madeleine, Guillaume Laurin als Olivier, Linda Sorgini als Guylaine Tanguay, Mathieu Baron als Kevin Tanguay, Christine Beaulieu als Karine Tanguay, Lubna Playoust als Joséphine, Johanna Toretto als Vanessa, Jordan Arseneault als Drew en Guy Thauvette als Pierre.

Sophia (Magalie Lépine Blondeau) is een filosofieprofessor uit een welgestelde familie en al tien jaar getrouwd met de al even belezen Xavier (Francis-William Rhéaume). Ze hebben een goed, maar seksloos huwelijk en zijn inmiddels meer vrienden dan geliefden. Wanneer Sophia de aannemer Sylvain (Pierre-Yves Cardinal) ontmoet om de renovatie van een vervallen chalet te bespreken, is het liefde op het eerste gezicht en spatten de vonken ervan af. Maar Sylvain komt uit een arbeidersfamilie en heeft een totaal andere achtergrond dan Sophia, waardoor zij gaat twijfelen aan haar eigen overtuigingen en ambities.
FilmTotaal.nl

Film : Simple comme Sylvain (2023)

Film : Simple comme Sylvain (2023)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal is goed geschreven en wordt goed uitgewerkt en laat heel goed zien hoe iemand op een bepaalde leeftijd verliefd kan worden op een ander dan haar partner en dan volledig gaat twijfelen aan haar hele leven.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...