Film : Suicide Squad (2016)

Ik heb gisteren de film Suicide Squad (2016) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Will Smith als Deadshot, Jaime FitzSimons als Sergeant Ames Bravo 14, Ike Barinholtz als Griggs, Margot Robbie als Harley Quinn, Christopher Dyson als Missing Hand Guard, Bambadjan Bamba als T-Shirt Vendor, Viola Davis als Amanda Waller, Ted Whittall als Admiral Olsen, David Harbour als Dexter Tolliver, Robin Atkin Downes als Angelo, Robert B. Kennedy als U.S. Marshal, Billy Otis als Mafia Snitch, Shailyn Pierre-Dixon als Zoe, Jared Leto als The Joker en James McGowan als Panda Man.

Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en speelt zich af in een wereld zonder Superman, waarin de regering probeert te bepalen hoe het om moet gaan met de eventuele komst van een buitenaards wezen met snode plannen. De meedogenloze inlichtenofficier Amanda Waller (Viola Davis) biedt aan om de ergste criminelen van de samenleving te rekruteren: de criminelen met dodelijke vaardigheden en bovenmenselijke krachten. Haar eerste doelwit: de bezeten archeoloog June Moone/Enchantress (Cara Delevigne). Als Midway City bedreigd wordt door een krachtige mythische vijand, krijgt Wallers plan groen licht. Ze sluit een deal met het complete team van gevangenen: Deadshot (Will Smith) krijgt zijn rechten terug, Harley Quinn (Margot Robbie) uit haar kooi bevrijd, Diablo (Jay Hernandez) stapt uit zijn brandveilige cel, Boomerang (Jai Courtney) en Slipknot (Adam Beach) krijgen de wapens waar ze hun naam aan ontlenen terug en Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) komt uit het moeras. De enige voorwaarde is deze: Gehoorzaam of ga dood. Dit wordt strikt gehandhaafd door leider Rick Flag (Joel Kinneman), de samoerai Katana (Karen Fukuhara) en natuurlijk de explosieve apparaten ontwikkeld door Wayne Enterprises die in hun nek zitten. De aankomst van de getatoeëerde megacrimineel The Joker (Jared Leto) uit Gotham City zou de missie echter kunnen verdoemen, dankzij zijn plan om herenigd te worden met zijn ware liefde, Harley Quinn.
FilmTotaal.nl

Film : Suicide Squad (2016)

Film : Suicide Squad (2016)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van zeer goede muziek, hele fraaie special effects en een hele donkere uitstraling, zoals je dat gewend bent in de Batman films. De acteurs en actrices zijn allemaal erg goed, maar Margot Robbie is echt fantastisch als Harley Quinn. Ze is gewoon de persoon die ze moet spelen. Gestoord, maar ongelooflijk sexy.

Als de vervolgfilms in de bioscoop komen, of uitgezonden worden op televisie, dan ga ik deze zeker kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...