Film : Sparkle (2012)

Gisteravond heb ik met Danielle de film Sparkle (2012) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Jordin Sparks als Sparkle, Whitney Houston als Emma, Derek Luke als Stix, Mike Epps als Satin, Carmen Ejogo als Sister, Tika Sumpter als Dolores, Omari Hardwick als Levi, CeeLo Green als Black, Curtis Armstrong als Larry, Terence Jenkins als Red, Tamela J. Mann als Ms. Sara Waters, Michael Beach als Rev. Bryce, Brely Evans als Tune Ann, Linda Boston als Sister Clora en Sidi Henderson als Mr. Bell.

De drie zusjes Williams, Sparkle (Jordin Sparks), Sister (Carmen Ejogo) en Dolores (Tika Sumpter) beginnen een zanggroepje in hun kerk in Harlem, New York. Ze groeien al snel uit tot een succesvolle meidengroep. Maar het succes brengt ook de nodige problemen – onder andere drugsgebruik- met zich mee en ze zullen moeten leren omgaan met hun roem.

Film : Sparkle (2012)

Film : Sparkle (2012)

Wij vonden dit een hele goede film. Een goed verhaal, goede muziek, perfect gekozen locaties en hele goede acteurs en actrices. Ook de verhouding tussen de scene’s met muziek en andere scene’s was heel goed. Ik heb begrepen dat er heel wat negatieve recensies zijn voor deze film, maar dan zie je maar weer dat smaak heel uniek per persoon is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...