Film : The Revenant (2015)

Gisteren heb ik de film The Revenant (2015) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Leonardo DiCaprio als Hugh Glass, Tom Hardy als John Fitzgerald, Domhnall Gleeson als Captain Andrew Henry, Will Poulter als Bridger, Forrest Goodluck als Hawk, Paul Anderson als Anderson, Kristoffer Joner als Murphy, Joshua Burge als Stubby Bill, Duane Howard als Elk Dog, Melaw Nakehk’o als Powaqa, Fabrice Adde als Toussaint, Arthur RedCloud als Hikuc, Christopher Rosamond als Boone, Robert Moloney als Dave Stomach Wound en Lukas Haas als Jones.

1823. De pelsjager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) wordt op een zeker moment aangevallen en ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. Daarna wordt hij beroofd door zijn lijfwachten en zij laten hem voor dood achter. Als Glass weer bijkomt, neemt hij wraak en zijn zoektocht naar de lijfwachten leidt hem door een enorm uitgetrokken en woest landschap.
FilmTotaal.nl

Film : The Revenant (2015)

Film : The Revenant (2015)

Ik vind dit een hele goede film.

De film is gebaseerd op het door Michael Punke geschreven boek The Revenant: A Novel of Revenge dat weer gebaseerd is op het leven van Hugh Glass.

In de film zijn super goede locaties gebruikt. Verder is de muziek ook erg goed. Wat ik helemaal goed vind is het gebruik van de camera. Deze is op dusdanige wijze gehanteerd, dat het zo nu en dan lijkt alsof je bovenop de actie zit. Zo ademt de hoofdpersoon op een gegeven moment in de camera en zie je deze ook werkelijk beslaan en verderop in de film is er een vechtscene waarbij de bloedspetters ook werkelijk zichtbaar op de camera terecht komen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...