Film : Stan & Ollie (2018)

Gisteren heb ik de film Stan & Ollie (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Steve Coogan als Stan Laurel, John C. Reilly als Oliver Hardy, Shirley Henderson als Lucille Hardy, Nina Arianda als Ida Kitaeva Laurel, Rufus Jones als Bernard Delfont, Danny Huston als Hal Roach, Joseph Balderrama als James Horne, John Henshaw als Nobby Cook, Tapiwa Mugweni als Burgess, Keith MacPherson als James Finlayson, Stewart Alexander als Joe Schenck, Kevin Millington als Clapper Loader, Toby Sedgwick als Palladium Manager, Rebecca Yeo als Concierge Savoy en Stephanie Hyam als Mr. Miffin’s Receptionist.

De film gaat over de tour die Stan Laurel (Steve Coogan) & Oliver Hardy (John C. Reilly) in 1953 maakten, nadat hun populariteit al een stuk minder was geworden. De tour begon met matige resultaten, maar bleek uiteindelijk een daverend succes; de twee werden herenigd met hun fans en hadden alle tijd om samen terug te blikken op hun leven.
FilmTotaal.nl

Film : Stan & Ollie (2018)

Film : Stan & Ollie (2018)

Ik vond dit een indrukwekkende film. Je krijgt een hele goede inkijk in de nadagen van het komische duo. Je leert dat hun leven niet altijd makkelijk is geweest en dat het zelfs voor zulke grote komieken heel moeilijk was om tot op het einde van hun carriere genoeg geld te blijven verdienen. De hoofdrolspelers zijn zeer goed gecast en lijken niet alleen heel erg veel qua uiterlijk, maar ook qua stem en bewegingen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...