Film : Stargate (1994)

Gisteren heb ik de film Stargate (1994) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Kurt Russell als Colonel Jonathan ‘Jack’ O’Neill, James Spader als Dr. Daniel Jackson, Jaye Davidson als Ra, Viveca Lindfors als Catherine, Alexis Cruz als Skaara, Mili Avital als Sha’uri, Leon Rippy als General W.O. West, John Diehl als Lieutenant Kawalsky, Carlos Lauchu als Anubis, Djimon Hounsou als Horus, Erick Avari als Kasuf, French Stewart als Lieutenant Ferretti, Gianin Loffler als Nabeh, Christopher John Fields als Lieutenant Freeman en Derek Webster als Lieutenant Brown.

Egyptoloog Daniel Jackson (James Spader) kan zijn theorieën over het ontstaan van de Egyptische cultuur bewijzen als hij mee kan doen aan een geheim project. In de buurt van de grote piramide vond een archeoloog stenen tabletten en een metalen ring van buitenaardse oorsprong en de regering wil weten waar het gevaarte vandaan komt.
FilmTotaal.nl

Film : Stargate (1994)

Film : Stargate (1994)

Ik vond dit vroeger een hele goede film en ook nu vind ik het nog een hele goede film. Een goed verhaal en zeer goed uitgewerkt middels goed gekozen locaties, hele goede special effects, hele goede muziek en hele goede acteurs en actrices. Bij het onderzoek naar dit blogje kwam ik er achter dat er nog verschillende series zijn gemaakt en ik ga toch in de loop van de tijd wel een aantal van die series kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...