TV Serie : Agent Hamilton

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Agent Hamilton. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO3. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Jakob Oftebro als Carl Hamilton, Krister Henriksson als DG, Peter Andersson als Christer Näslund, Annika Hallin als Astrid Bofors, Nina Zanjani als Kristin Ek, Rowena King als Farrin Haig en Jörgen Thorsson als Birger Hagman.

Na in de VS een training te hebben gevolgd bij de Navy SEALs keert Carl Hamilton (Jakob Oftebro) terug naar Zweden. Hij werkt voor de CIA en heeft een geheime missie: hij maakt jacht op een terroristische organisatie die Zweden in haar greep houdt met bomaanslagen en cyberaanvallen. Wanneer hij wordt benaderd door een voormalige werkgever, gaat hij aan de slag als dubbelagent.

TV Serie : Agent Hamilton

TV Serie : Agent Hamilton

Ik vind dit nu al een hele goede serie. Een goed verhaal dat zeer goed uitgewerkt wordt met goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices en goede muziek. De special effects hadden soms iets betere gekund, maar het feit dat mensen uit Scandinavië ook werkelijk de juiste taal spreken is gewoon heel fijn. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de overige afleveringen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...