Film : Zomer in Frankrijk (2023)

Vorige week heb ik samen met Danielle de film Zomer in Frankrijk (2023) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij . In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Tjebbo Gerritsma als Walt, Jan Kooijman als Luuk, Fockeline Ouwerkerk als Marie en Jasmine Sendar als Lieke.

De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).
FilmTotaal.nl

Film : Zomer in Frankrijk (2023)

Film : Zomer in Frankrijk (2023)

Hele mooie omgevingen, goed gekozen locaties, goede muziek en goede acteurs en actrices maken dit een leuke film. De film heeft geen ingewikkeld verhaal, maar een redelijk simpel verhaal dat rustig en duidelijk verteld wordt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...