Film : Sweat (2020)

Gisteren heb ik de film Sweat (2020) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Magdalena Kolesnik als Sylwia Zajac, Julian Swiezewski als Klaudiusz, Aleksandra Konieczna als Basia, Zbigniew Zamachowski als Fryderyk, Tomasz Orpinski als Rysiek, Lech Lotocki als Andrzej, Magdalena Kuta als Danuta, Dominika Biernat als Wiktoria, Katarzyna Dziurska als Kasia, Wiktoria Filus als Zosia, Bartosz Sak als Kacper, Edgar Griszczuk als Eryk, Dorota Zieciowska als Italo Disco Star, Katarzyna Cynke als Marieta en Bogna Defecinska als Ania.

‘Sweat’ lijkt in eerste instantie het welbekende verhaal van de succesvolle fitness-influencer Sylwia Zajac (Magdalena Kolesnik) te vertellen. De film kent een wervelende start, met een sportief en feestelijk evenement in een groot winkelcentrum. Het stralende middelpunt is Sylwia, een jonge vrouw met een strak lijf, lang blond haar en prachtig blauwe ogen. Alle aanwezigen, haar volgers, adoreren haar. Achter Sylwia’s succes gaat echter veel leed schuil. De vrouw wordt gestalkt, heeft geen partner en krijgt geen steun van haar familie. Ondertussen blijft ze een grote glimlach opzetten als de camera aanstaat, zodat haar volgers hier geen lucht van krijgen.
FilmTotaal.nl

Film : Sweat (2020)

Film : Sweat (2020)

Wat een indrukwekkende film is dit zeg. Je krijgt als kijker een hele goede inkijk in het leven van een influencer en ziet met eigen ogen dat zo een leven niet makkelijk is en dat een influencer ook haar eigen problemen heeft. Vooral het camerawerk is heel erg gaaf gedaan. Soms heel dichtbij, vaak snelle wisselingen van onderwerp, maar geen enkel moment wordt het vervelend.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...