Film : The Colony (2013)

Ik heb gisteren de film The Colony (2013) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Kevin Zegers als Sam, Laurence Fishburne als Briggs, Bill Paxton als Mason, Charlotte Sullivan als Kai, Dru Viergever als Feral Leader, Atticus Mitchell als Graydon, John Tench als Victor, Lisa Berry als Nara, Lucius Hoyos als Rowan, Kimberly-Sue Murray als Janelle, als Cooper, Helen Taylor als Amanda, Romano Orzari als Reynolds, John Healy als Dexter en Kristin Shepherd als Elena.

Onder het ijzige oppervlak proberen de overlevenden van de Colony Seven het hoofd boven water te houden wanneer de voedselvoorraden slinken en de temperatuur verder daalt. Geplaagd door ziekte en interne conflicten vermoeden de kolonisten het ergste wanneer ze het contact verliezen met Colony Five, de enige andere bekende nederzetting. Monteur Sam (Kevin Zegers) voegt zich bij het team van Briggs (Laurence Fishburne) voor een gevaarlijke expeditie om er achter te komen wat er is gebeurd. Na een helse tocht ontdekken ze een bedreiging die nog erger is dan ze gedacht hadden.
FilmTotaal.nl

Film : The Colony (2013)

Film : The Colony (2013)

Ik wilde deze film kijken om twee redenen. De eerste was dat het verhaal mij wel aansprak en de tweede was dat Laurence Fishburne een hoordrol speelde.

Ik ben voor beide redenen niet teleurgesteld. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van heel goed gemaakte special effects, perfecte muziek en hele goede acteurs en actrices. Er zit wel wat geweld in de film, maar dat hoort bij het verhaal. Het einde is ook redelijk open en dus ben ik al wachten op een deel 2.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...