TV Serie : Fearless

Afgelopen Zondag hebben Danielle en ik alle zes de afleveringen gezien van de serie Fearless. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Helen McCrory als Emma Banville, Sam Swainsbury als Kevin Russell, Jonathan Forbes als Dominic Truelove, Robin Weigert als Heather Myles, Wunmi Mosaku als Olivia Greenwood, Michael Gambon als Sir Alistair McKinnon en Karima McAdams als Miriam Attar.

Mensenrechtenadvocaat Emma Banville (Helen McCrory) stort zich op de zaak van Kevin Russell (Sam Swainsbury), die beweert dat hij al veertien jaar ten onrechte vastzit voor de moord op een schoolmeisje. Emma zet carrière, privéleven en reputatie op het spel voor de zaak, terwijl de heropening emotionele reacties van de nabestaanden losmaakt. Toch vindt ze steeds meer aanwijzingen die erop wijzen dat politie en inlichtingen het een en ander te verbergen hebben, en dat zij daartoe tot het uiterste zullen blijven gaan.

TV Serie : Fearless

TV Serie : Fearless

Wij vonden dit een hele goede serie. Het verhaal is erg goed geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt. Hele goede acteurs, actrices, locaties en muziek maken dit tot een hele goede serie. Als dan ook het verhaal nog eens aansluit bij het begin van de eerste golf oorlog, dan krijg je de situatie dat wij de hele serie, zes afleveringen van een uur, op één avond gekeken hebben.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...