Film : The Greatest (2009)

Gisteren heb ik de film The Greatest (2009) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Carey Mulligan als Rose, Aaron Taylor-Johnson als Bennett Brewer, Pierce Brosnan als Allen Brewer, Susan Sarandon als Grace Brewer, Johnny Simmons als Ryan Brewer, Kevin Hagan als Priest, Amy Morton als Lydia, Deirdre O’Connell als Joyce, Miles Robbins als Sean Brewer, Cara Seymour als Janis, Ramsey Faragallah als Dr. Shamban, Jennifer Ehle als Joan, Coby Minifie als Latent, Maryann Urbano als Cheryl en Zoë Kravitz als Ashley.

De familie Brewer verliest hun zoon Bennett (Aaron Taylor-Johnson) bij een auto-ongeluk. De familie heeft het erg moeilijk met het verlies. De moeder (Susan Sarandon) raakt geobsedeerd en kan het niet verwerken. De vader (Pierce Brosnan) wordt het allemaal te veel en kan het niet onder ogen zien en de tweederangspositie van Bennett’s broer (Johnny Simmons) komt ook aan het licht. Maar dan komt er nog een grote schok; Bennett’s vriendin (Carey Mulligan) blijkt zijn kind te dragen …
FilmTotaal.nl

The Greatest

The Greatest

Ik vind dit een hele goede film. Vol van romantiek aan het begin en de rest van de film is eigenlijk één zwaar drama, maar op het einde van de film komt alles toch weer goed. Zeer goede acteurs maken dit echt een hele goede film om naar te kijken. Het verhaal wordt zeer goed uitgewerkt en is op vele punten zeer herkenbaar en je kan je als kijker dan ook erg inleven in de film.

Wel leuk dat Pierce Brosnan – bekend van zijn rol als James Bond in Golden Eye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough en Die Another Day – en Susan Sarandon – bekend van haar rol in Thelma & Louise – mee doen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...