Film : The X-Files (1998)

Afgelopen Zaterdag heb ik de film The X-Files (1998) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door David Duchovny als Agent Fox Mulder, Gillian Anderson als Agent Dana Scully, John Neville als The Well-Manicured Man, William B. Davis als The Cigarette-Smoking Man, Martin Landau als Kurtzweil, Mitch Pileggi als Assistent Director Walter Skinner, Jeffrey DeMunn als Bronschweig, Blythe Danner als Cassidy, Terry O’Quinn als Michaud, Armin Mueller-Stahl als Strughold, Lucas Black als Stevie, Christopher Fennell als 2nd Boy, Cody Newton als 3rd Boy, Blake Stokes als 4th Boy en Dean Haglund als Langly.

Tijdens een onderzoek naar een bomaanslag op het gebouw in Texas, komen FBI agent Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) in een gevaarlijke samenzwering terecht die al hun vorige ervaringen overtreft. Met de dubieuze hulp van Paranoïde zetten Mulder en Scully hun carrière en leven op het spel in de jacht op een dodelijk, en mogelijk buitenaards virus, dat al het leven op aarde kan vernietigen.
FilmTotaal.nl

The X-Files - Fight The Future (1998)

The X-Files – Fight The Future (1998)

Ik vind dit een hele goede film. Het voelt aan als een lange aflevering van de gelijknamige serie. Heel goed passende muziek, heel goed gekozen locaties, goede acteurs en actries, een goed verhaal dat zeer goed wordt uitgewerkt maken tezamen een hele goede film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...