Film : A Man Called Otto (2022)

Gisteren heb ik de film A Man Called Otto (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Tom Hanks als Otto, John Higgins als Hardware Store Clerk, Tony Bingham als Hardware Store Customer, Lily Kozub als Hardware Store Taylor, Mack Bayda als Malcolm, Cameron Britton als Jimmy, Juanita Jennings als Anita, Peter Lawson Jones als Reuben, Max Pavel als Andy, Kailey Hyman als Barb, Peter Sipla als Stimco Steel Boss, Allyson R. Hood als Stimco Steel Co-Worker #2, Carl Clemons als Stimco Steel Worker #4, Connor McCanlus als Stimco Steel Worker #5 en Kristy Nolen als Stimco Steel Worker #3.

De ongelukkigheid van de chagrijnige weduwnaar Otto (Tom Hanks) neemt ernstige vormen aan, wanneer zijn functie als hoofd van zijn buurtgroep wordt afgenomen. Hij geeft het op en wil zelfmoord plegen, maar elk van zijn pogingen wordt verstoord door een situatie die ertoe leidt dat hij een buurman of -vrouw in nood moet helpen. Hierdoor vormt hij nieuwe relaties die leiden tot de nodige zelfreflectie.
FilmTotaal.nl

Film : A Man Called Otto (2022)

Ik vond dit een ontroerende en grappige film. Het ontroerende zit in het feit dat je gedurende de hele film ontdekt waarom weduwnaar Otto zo chagrijnig is. Het grappige zit in de diverse scene’s die echt heel grappig zijn gemaakt. Tom Hanks is echt op zijn best in deze film. Hoe hij Otto neerzet is gewoon fantastisch.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...