Film : The Hunger Games

Gisteren heb ik de film The Hunger Games (2012) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jennifer Lawrence als Katnis Everdeen, Stanley Tucci als Ceasar Flickerman, Wes Bentley als Seneca Crane, Willow Shields als Primrose Everdeen, Liam Hemsworth als Gale Hawthorne, Elizabeth Banks als Effie Trinket, Sandra Ellis Lafferty als Hob Vender, Paula Malcomson als Katniss’ Mother, Rhoda Griffis als Registration Woman, Sandino Moya-Smith als Propaganda Film Tribute, Josh Hutcherson als Peeta Mellark, Raiko Bowman als Peeta’s Mother, Dwayne Boyd als Peacekeeper #1, Anthony Reynolds als Peacekeeper #2 en Judd Lormand als Peacekeeper #3.

‘The Hunger Games’ speelt zich af in de verre toekomst waarin de Verenigde Staten zijn opgedeeld in 12 districten die allen onder bewind staan van een centrale overheid. Elk jaar dwingt deze overheid elk district om twee kinderen te kiezen die moeten deel nemen aan de live op tv uitgezonden Hunger Games, een gevecht op leven en dood die naast eer en glorie ook voedsel oplevert voor het winnende district. Jennifer Lawrence speelt de rol van de 16-jarige Katnis Everdeen, die furore maakt tijdens The Hunger Games.
FilmTotaal.nl

Film : The Hunger Games (2012)

Film : The Hunger Games (2012)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is gebaseerd op de serie boeken The Hunger Games, geschreven door Suzanne Collins en wordt heel erg goed uitgewerkt middels goed opgebouwde locaties en zeer goede special effects. Ook de diverse acteurs en actrices zijn erg goed en het totaal maakt deze film goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...