Film : The Hunger Games – Catching Fire (2013)

Gisteren heb ik de film The Hunger Games – Catching Fire (2013) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen, Josh Hutcherson als Peeta Mellark, Liam Hemsworth als Gale Hawthorne, Taylor St. Clair als Ripper, Sandra Ellis Lafferty als Greasy Sae, Woody Harrelson als Haymitch Abernathy, Paula Malcomson als Katniss’ Mother, Willow Shields als Primrose Everdeen, Donald Sutherland als President Snow, Elizabeth Banks als Effie Trinket, Bruce Bundy als Octavia, Nelson Ascencio als Flavius, Lenny Kravitz als Cinna, Stanley Tucci als Ceasar Flickerman en Afemo Omilami als District 11 Mayor.

Nu de Hunger Games voorbij zijn blijkt dat de centrale regering nog wat in petto heeft voor Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en Peeta Mellark (Josh Hutcherson). De 75ste editie komt er namelijk aan en daarbij moeten alle winnaars van vorige edities wederom meedoen aan de Spelen.
FilmTotaal.nl

Film : The Hunger Games - Catching Fire (2013)

Film : The Hunger Games – Catching Fire (2013)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is gebaseerd op de serie boeken The Hunger Games, geschreven door Suzanne Collins en wordt heel erg goed uitgewerkt middels goed opgebouwde locaties en zeer goede special effects. Ook de diverse acteurs en actrices zijn erg goed en het totaal maakt deze film goed. Het was ook wel mooi om te zien hoe een aantal acteurs en actrices in het echte leven gegroeid waren en dus ook in deze film gegroeid waren ten op zichte van de eerste film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...