Film : The Hunger Games – Mockingjay Part 1 (2014)

Gisteren heb ik de film The Hunger Games – Mockingjay Part 1 (2014) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen, Josh Hutcherson als Peeta Mellark, Donald Sutherland als President Snow, Liam Hemsworth als Gale Hawthorne, Woody Harrelson als Haymitch Abernathy, Donald Sutherland als President Snow, Philip Seymour Hoffman als Plutarch Heavensbee, Julianne Moore als President Alma Coin, Willow Shields als Primrose Everdeen, Sam Claflin als Finnick Odair, Elizabeth Banks als Effie Trinket, Mahershala Ali als Boggs, Jena Malone als Johanna Mason, Jeffrey Wright als Beetee en Paula Malcomson als Katniss’ Mother.

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) heeft het onmogelijke gedaan. Ze heeft voor de tweede keer de Hunger Geames overleefd. Maar er is geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta Mellark (Josh Hutcherson) is in handen van President Snow (Donald Sutherland). De rebellenleiders hebben Katniss gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want één ding is heel duidelijk geworden na de Quarter Quell: het is oorlog.
FilmTotaal.nl

Film : The Hunger Games - Mockingjay Part 1 (2014)

Film : The Hunger Games – Mockingjay Part 1 (2014)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is gebaseerd op de serie boeken The Hunger Games, geschreven door Suzanne Collins en wordt heel erg goed uitgewerkt middels goed opgebouwde locaties en zeer goede special effects. Ook de diverse acteurs en actrices zijn erg goed en het totaal maakt deze film goed. De spanning in het verhaal wordt heel erg opgevoerd, maar dat wordt wel op een zeer goede manier gedaan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...