Film : The Hurt Locker (2008)

Afgelopen zondagmiddag heb ik de film gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jeremy Renner als Staff Sergeant William James, Anthony Mackie als Sergeant JT Sanborn, Brian Geraghty als Specialist Owen Eldridge, Guy Pearce als Sergeant Matt Thompson, Ralph Fiennes als Contractor Team Leader, David Morse als Colonel Reed, Evangeline Lilly als Connie James, Christian Camargo als Colonel John Cambridge, Suhail Aldabbach als Black Suit Man, Christopher Sayegh als Beckham, Nabil Koni als Professor Nabil, Sam Spruell als Contractor Charlie, Sam Redford als Contractor Jimmy, Feisal Sadoun als Contractor Feisal en Barry Rice als Contractor Chris.

The Hurt Locker geeft een beeld van de gevaarlijke werkzaamheden van een Amerikaanse bombsquad in Irak, waar tot op de dag van vandaag zowat dagelijks doden vallen bij allerlei grote en kleine (bom)aanslagen.
FilmTotaal.nl

Film : The Hurt Locker (2008)

Film : The Hurt Locker (2008)

Dit is een heel erg intrigerende film. Het laat heel goed de verschrikkingen zien van het werk van de explosieven opruimingsdienst in Irak. Bovendien zie je ook dat voor bepaalde personen oorlog, maar ook het opruimen van explosieven en dus elke dag je leven wagen, een drug is en dat sommige personen daar niet zonder kunnen.

Met behulp van hele fraaie locaties en goede muziek is dit echt een film die gezien moet worden door iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in oorlog in het algemeen, maar ook in de oorlog in Irak.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...