Film : Don Jon (2013)

Gisteren heb ik de film Don Jon (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Joseph Gordon-Levitt als Jon, Scarlett Johansson als Barbara, Julianne Moore als Esther, Tony Danza als Jon Sr., Glenne Headly als Angela, Brie Larson als Monica, Rob Brown als Bobby, Jeremy Luke als Danny, Paul Ben-Victor als Priest, Italia Ricci als Gina, Lindsey Broad als Lauren, Amanda Perez als Lisa, Sarah Dumont als Sequins, Sloane Avery als Patricia en Loanne Bishop als Barbara’s Mom.

Don Jon (Joseph Gordon-Levitt) is verslaafd aan porno en een echte player. Hij heeft nooit problemen gehad om een mooie vrouw te scoren, totdat hij Barbara (Scarlett Johansson) ontmoet. Barbara is een idealistische vrouw, die op zoek is naar de ware. Jons passie voor Barbra dwingt hem om een oogje dicht te knijpen ten opzichte van hun verschillen. Dat is totdat hij Esther (Julianne Moore) ontmoet, een vrouw die hem beter begrijpt dan hij zelf.
FilmTotaal.nl

Film : Don Jon (2013)

Film : Don Jon (2013)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is goed bedacht en uitgeschreven en wordt zeer goed uitgewerkt. Nergens wordt het verhaal schuin of zelfs smerig, zoals je zou kunnen verwachten als je het stukje van FilmTotaal leest. De acteurs en actrices zijn gewoon zeer goed en spelen hun rollen zeer goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...