Film : Collateral Beauty (2016)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Collateral Beauty (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Will Smith als Howard, Edward Norton als Whit, Kate Winslet als Claire, Michael Peña als Simon, Helen Mirren als Brigitte, Keira Knightley als Amy, Jacob Latimore als Raffi, Naomi Harris als Madeline, Alyssa Cheatham als Olivia, Kylie Rogers als Allison, Shirley Rumierk als Simon’s Wife, Ann Dowd als Sally Price, Benjamin Snyder als Sally’s Grandson, Liza Colón-Zayas als Trevor’s Mom en Nathalie Gold als Adam’s Mom.

Collateral Beauty volgt een man (Will Smith) in de reclamewereld die het slachtoffer wordt van een tragedie die hem dicht bij huis treft. Zijn collega’s (Edward Norton, Kate Winslet en Michael Peña) bekokstoven een onorthodox plan om hem uit zijn depressie te sleuren. En wat blijkt? Het werkt, maar niet op de manier die ze in gedachten hadden.
FilmTotaal.nl

Film : Collateral Beauty (2016)

Film : Collateral Beauty (2016)

Met een sterrencast van Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Helen Mirren en Keira Knightley zou je denken dat een film goed wordt, maar deze film is er heel erg goed door geworden.

Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed uitgevoerd. Alle acteurs en actrices zijn erg goed bezig en geven dit verhaal iets heel bijzonders mee. Will Smith is briljant, maar ook Helen Mirren en Keira Knightley zijn heel erg goed.

Een film die de zware tragedies die een mens kunnen raken niet schuwt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...